Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

WaveCom szolgáltatásainak telepítése: árak és részletek

Érdeklődik a WaveCom szolgáltatásai iránt, viszont nem teljesen tiszta, hogy miként néz ki a telepítés folyamata és ez milyen költségeket von maga után? Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Első körben fontos leszögezni, hogy a WaveCom szolgáltatásainak igénybevételéhez jellemzően szükség van egy olyan antenna telepítésére, melyen keresztül csatlakozni tud az internet hálózatunkhoz. Azonban ahol optikai hálózat van, ott jó eséllyel azon keresztül is tudunk szolgáltatni. 

Mennyibe kerül a telepítés? 

A lefedettségünk alá eső területeken az egyszeri kiépítési díjunk mindössze bruttó 5000 forint, egyéves hűségidő vállalása esetén. Ez azt jelenti, hogy határozott idejű szerződést kötünk, mely az egy év leteltével határozatlan idejűvé válik, kötelező hosszabbítás és az előfizetési díj emelkedése nélkül.

Mit foglal magában a telepítési díj? 

A telepítési díj tartalmazza kollégáink kiszállási díját, munkáját, a szerelési anyagok költségét, valamint az antenna felszerelését, ami egyébként a WaveCom tulajdonát képezi, és melyet meghibásodás esetén térítésmentesen cserélünk.

WaveCom

Mire kell figyelni a telepítés során? 

Az antennát úgy szükséges elhelyeznünk, hogy a telepítés helye és a központunk között ne legyen semmilyen tereptárgy. Innen egy kábelen adjuk tovább a szolgáltatást, mely az esetek többségében a padláson keresztül jut el a végpontig, tehát az asztali számítógéphez vagy a WiFi routerhez. 

Az antennákat egy árbócra szereljük fel. Amennyiben nincs vagy nem jó helyen található a tetőn a tartó, a bekötés díjában benne van annak fel-, illetve átszerelése. Amennyiben Ön nem tud árbócként használható tárgyat biztosítani – nem található  a ház környékén, például az udvaron egy cső vagy egy zártszelvény –, akkor annak a beszerzésében is tudunk segíteni. Tudunk biztosítani antennatartót, például cserepes vagy pipás tartót – tehát nem csak csőről lehet szó –, viszont ennek díját nem áll módunkban átvállalni.

Mi történik, ha nincs routere?

Abban az esetben, ha nem rendelkezik WiFi routerrel, akár kollégáinktól is vásárolhat, melynek díja bruttó 8500 forint – TP-LINK márkájú esetében. Ez az ár tartalmazza a helyszínre történő kiszállítást és a beüzemelést is. Abban az esetben, ha már rendelkezik routerrel, azt a bekötés alkalmával díjmentesen beállítjuk Önnek. 

Speciális esetekben – a telepítés körülményei miatt – felléphetnek olyan plusz költségek, melyek csak a helyszíni felmérés során derülnek ki. A további költségek azonban csak a plusz eszközvásárlás vagy egyedi igények miatt léphetnek fel. 

 

A WaveCom elkötelezett abban, hogy ügyfelei számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa. Mindent megteszünk azért, hogy a telepítés zökkenőmentesen és hatékonyan menjen, és ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a telepítéssel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésére készséggel válaszol.

Elérhetőségeinket ITT találja! 

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.