Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

Adatvédelmi tájékoztató

Honlap adatainak hitelessége

A WaveCom Kft. weboldalán található információk tájékoztató jellegűek, mind a szolgáltatások leírásának, jellemzőinek, árainak vagy egyéb adatok tekintetében. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, azonban az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon látható árak egyes területeken eltérőek lehetnek a műszaki kivitelezés lehetőségeinek függvényében, amelyről minden esetben az előzetes helyszíni felmérés után tájékoztatást nyújtunk szerződési kötelem nélkül.

A honlap aloldalai tartalmazhatnak linkeket más oldalakhoz, amelyek kiválasztásakor minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalak elérhetőségét közöljük, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. A WaveCom Kft. azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy az általuk alkalmazott személyes adatvédelmi gyakorlatokért.

Szerzői jogok

Copyright 2018 – WaveCom Kft. – Minden jog fenntartva.

A WaveCom Kft. honlapján található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgókép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra vagy forgalmazásra felhasználni, másolatot készíteni, részegységeit felhasználni, módosítani, vagy más oldalakon elhelyezni.