Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

Rólunk

Több mint 10 éve

A túrkevei központú WaveCom több, mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kistelepülések, és a környéken élő lakosok szolgálatában.

Cégünk legfőbb célja, hogy olyan területeken biztosítson gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahová a nagyobb szolgáltatók lefedettsége nem ér el. Díjcsomagjaink kialakítása során azokra az érdeklődőkre is gondoltunk, akiknek a stabil böngészés mellett döntő szempontot jelent a magas feltöltési sebesség.

Gyorsan elérhető ügyfélszolgálatunk és szervizünk biztosítja, hogy megrendelőink hosszú távon elégedettek lehessenek velünk. Próbáld ki te is az általunk kínált szupergyors internetcsomagok egyikét, kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül, vagy válasszon a telefont és TV-t egyaránt tartalmazó csomagjaink közül. Mindezt kedvező, megfizethető áron!

Szolgáltatásaink megbízhatóságát megannyi elégedett ügyfél igazolja.

Mindenre találunk megoldást

Nem találod ajánlataink közt a számodra megfelelő díjcsomagot? Pár nap késéssel tudod csak rendezni havi díjbekérődet? Esetleg módosítani szeretnéd szerződési feltételeid és jelenlegi csomagodról egy nagyobb sávszélességet biztosító, vagy telefont és TV-t is tartalmazó díjcsomagra váltani? Fordulj hozzánk bizalommal!

Rendkívül rugalmasak vagyunk, mind az ügyintézés, mind a díjszabás tekintetében, és ahol lehet, megpróbálunk ügyfeleink igényeihez, kéréséhez igazodni.

Bármilyen jellegű kérdéssel, kéréssel, esetleg panaszoddal keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén, és biztos lehetsz abban, hogy kérdéseidre nem csak gyors, de rugalmas, személyre szabott megoldást kínálnak majd munkatársaink!

Internet mindenkinek

A konkurens internetszolgáltató cégek által kínált szolgáltatások sok esetben csak a városokban, illetve a hozzájuk közel fekvő településeken teszik elérhetővé szolgáltatásaikat.

Mi úgy gondoljuk, a kisebb településeken, a külvárosban és a külterületen élők is ugyanúgy jogosultak a világháló gyors és stabil elérésére, mint bárki más. Ezért szeretnénk szolgáltatásainkat oda is eljuttatni, ahova a többi internetszolgáltató cég lefedettsége már nem ér el.

Nálunk egyetlen ember is számít, éppen ezért igény szerint olyan külterületeken is igyekszünk internet elérést biztosítani, ahol az ott lakóknak erre más formában nem lenne lehetősége.

Számunkra fontos, hogy régiónk települései számára is elérhetővé tegyük az internet nyújtotta lehetőségeket

Úgy gondoljuk, mindenkinek joga van megismerkedni az internet által kínált lehetőségekkel és annak előnyeivel, ezért szeretnénk hozzájárulni a térség településeinek fejlődéséhez. Annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson, a megye több településén is ingyenes internet hozzáférést biztosítunk az ott található közösségi terekben.

Ne tartsd magadban!

Kérdések merültek fel benned valamelyik szolgáltatásunkat illetően? Esetleg olyan problémád akadt, melyet csak segítségünkkel tudsz megoldani?

Keresd fel ügyfélszolgálatunkat az elérhetőségeink bármelyikén, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Fordulj hozzánk bizalommal! Fontos ügyeid nem csak telefonon vagy e-mailben, de túrkevei irodánkban, akár személyesen is intézheted, vagy Facebook oldalunkon keresztül is kapcsolatba léphetsz velünk.

Minket boldoggá tesz, hogy legtöbb ügyfelünket már személyesen ismerjük, és segíthettünk problémáik megoldásában.

Az esetleges problémákat a lehető leggyorsabb ütemben igyekszünk orvosolni.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben igyekszik megtalálni a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást ügyfeleink problémáira. Nálunk biztos lehetsz abban, hogy papírjaid nem fogjuk hetekig tologatni, vagy várakoztatni hívásod.

Települések, ahol már elérhetőek vagyunk

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerd meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.