Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

WaveCom: gyors internetkapcsolat ott is, ahol másnak nem éri meg

Ahhoz, hogy a digitális világgal lépést tartsunk, ma már elengedhetetlen a gyors és stabil internetkapcsolat. Azonban sokan még mindig küzdenek azzal a problémával, hogy lakóhelyük távoli vagy kevésbé fejlett területen található, ahol a nagyobb internetszolgáltatóknak nem éri meg hálózatot kiépíteni. Ezért a WaveCom, mint megbízható és innovatív vállalat, arra törekszik, hogy megoldást kínáljon erre a problémára, méghozzá minden lakos számára.

Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy olyan területeken is gyors és stabil mikrohullámú internetet biztosítsunk, ahová a nagyobb szolgáltatók lefedettsége nem ér el. Meggyőződésünk ugyanis, hogy a kisebb településeken, a külvárosokban és a külterületeken élők is ugyanúgy jogosultak a világháló gyors és stabil elérésére, mint bárki más. A WaveCom-nál egyetlen ember is számít, éppen ezért igény szerint olyan külterületeken is igyekszünk internetelérést biztosítani, ahol az ott lakók másként nem tudnának a világhálóhoz csatlakozni. 

A WaveCom-nál mindenre talál megoldást!

Nemcsak a területtől független gyors internetkapcsolatot biztosítjuk, hanem az igényekhez tökéletesen illeszkedő díjcsomagot is! Rendkívül rugalmasak vagyunk mind az ügyintézés, mind a díjszabás tekintetében, ahol lehet megpróbálunk ügyfeleink kéréseihez igazodni. Szolgáltatásaink széles csomagkínálatban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa az elvárásaihoz leginkább passzoló konstrukciót. 

Bármilyen jellegű kérdéssel vagy kéréssel keresi fel ügyfélszolgálatunkat, biztos lehet abban, hogy nemcsak gyors, de személyre szabott megoldást kínálunk!

internetkapcsolat
Miben más a WaveCom, mint a többi internetszolgáltató?

Rugalmas szolgáltatást nyújtunk!

Cégünk méretéből adódóan kimondottan rugalmasak vagyunk az ügyintézés és a díjszabás során egyaránt. 

Internetet biztosítunk mindenkinek!

A kisebb településeken élők ugyanúgy jogosultak a leggyorsabb internet használatára, mint bárki más – nekünk egyetlen ember is számít!

Azonnali segítséget nyújtunk!

Nem fogjuk hetekig tologatni a papírjait vagy várakoztatni. Az esetleges problémákat a lehető leghamarabb orvosoljuk. 

Teszünk a közösségért!

Szeretnénk hozzájárulni a térség fejlődéséhez, ezért számos településen ingyenes internetet biztosítunk a közösségi tereken. 

Kérdések merültek fel Önben szolgáltatásainkat illetően? Keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére. 

Elérhetőségeinket ITT találja! 

 

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.