Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

Új hálózattal bővült a WaveCom!

Az elmúlt évben a WaveCom újabb izgalmas fejezethez érkezett, hiszen sikeresen megvásároltunk egy új hálózatot. Ez a stratégiai lépés hozzájárul vállalatunk folyamatos fejlődéséhez és terjeszkedéséhez. A hálózatfelvásárlásnak és átépítésnek köszönhetően a WaveCom szolgáltatásai már további nyolc településen érhetők el. 

A folyamat nem csupán egy hálózat felvásárlásáról szól. Ez a lépés szimbolizálja azt a komoly elkötelezettséget, amit a WaveCom a digitális szolgáltatások terén való kiterjeszkedés terén szorgalmaz. Megállás nélkül bővítjük jelenlétünket, ami új üzleti lehetőségeket teremt a WaveCom és ügyfelei számára egyaránt.

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg!

Az új hálózatok megvásárlásával a WaveCom még több területen garantálja az ügyfelei számára a kiváló minőségű internet-hozzáférést. Azokon a településeken, ahol más szolgáltatóknak nem érné meg, mi ott is jelen vagyunk!

Sokszor előfordul, hogy a kisebb településeken vagy távolabbi területeken a nagyobb szolgáltatók nem fektetnek be az internetinfrastruktúrába, mert nem látják elég jövedelmezőnek. A WaveCom azonban hisz abban, hogy mindenki, függetlenül a lakóhelyétől, jogosult a magas színvonalú digitális élményre. 

A WaveCom küldetése továbbra is az, hogy minden ügyfelünknek elhozza a digitális világ előnyeit, függetlenül attól, hol élnek. Izgatottan várjuk, hogy még több helyen szolgáltassunk jó minőségű internetet!

hálózat
Rugalmasan igazodunk ügyfeleink elvárásaihoz!

A WaveCom mindig az ügyfelek igényei szerint alakította ki szolgáltatásait. Legyen szó otthoni felhasználásról vagy üzleti igényekről, a WaveCom kínálata kielégíti mindenki digitális igényeit.

Rendkívül rugalmasak vagyunk, mind az ügyintézés, mind a díjszabás tekintetében, és ahol lehet, megpróbálunk ügyfeleink igényeihez, kéréseihez igazodni.

Gyorsan elérhető ügyfélszolgálatunk és szervizünk biztosítja, hogy megrendelőink hosszú távon elégedettek lehessenek velünk. Próbálja ki Ön is az általunk kínált szupergyors internetcsomagok egyikét, kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül, vagy válasszon a telefont és TV-t egyaránt tartalmazó csomagjaink közül. Mindezt kedvező, megfizethető áron!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatási csomagot! 

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.