Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

Óvja meg gyermekeit! Ingyenesen letölthető a gyermekvédelmi szűrőszoftver

A világháló ma már szinte mindenki életének fontos része, beleértve a gyermekeket is. Bár az internet rengeteg lehetőséget kínál a tanulásra, szórakozásra és kapcsolatteremtésre, fontos felismerni, hogy egyúttal számos veszélyt is rejt magában, főként a fiatalabb korosztály számára. A gyerekek online térben való biztonságos navigálásáért felelősséggel tartozunk, és szerencsére tehetünk is azért, hogy ez a gyakorlatban is megvalósulhasson.

Az Országgyűlés által 2013-ban elfogadott Internetes Gyermekvédelmi Törvénynek köszönhetően az internet-hozzáférés szolgáltatást nyújtó vállalatok kötelesek olyan szűrőszoftvereket biztosítani, amelyek segítik a kiskorúakat a nem megfelelő tartalmak elkerülésében. Ennek a kötelezettségnek eleget téve a WaveCom Kft. ingyenesen letölthető és próbaidő alatt díjmentesen használható, magyar nyelvű gyermekvédelmi szűrőszoftvereket tett elérhetővé. Ezek segítségével a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket a világhálón. 

gyermekvédelmi szűrőszoftver
Hogyan használhatók a szűrőszoftverek? 

A szoftverek használata rendkívül egyszerű, és akár azonnal elérhető. Az ingyenesen letölthető és próbaidő alatt díjmentesen használható magyar nyelvű gyermekvédelmi programokat könnyedén telepítheti és alkalmazhatja.

Az általunk ajánlott három szoftver telepítési és használati útmutatója ITT megtalálható. Válassza bármely alkalmazást is, a letöltés és telepítés után a szoftvereket könnyedén beállíthatja az igényeinek és a gyermekek korának megfelelően. Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen válassza ki azokat a szűrőbeállításokat, amelyek segítségével megőrizheti gyermekei biztonságát az online térben.

Ne habozzon, tegyen azért, hogy gyermekeit biztonságban tudja! Használja ki a WaveCom által kínált ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftvereket a káros tartalmak blokkolására. Állítsa be a szűrőket úgy, hogy megfeleljenek gyermekei korának és fejlettségi szintjének, és rendszeresen ellenőrizze, illetve frissítse ezeket a beállításokat.

gyermekvédelmi szűrőszoftver

Tanácsok a tudatos internethasználathoz

A szűrőszoftver használata mellett nem árt néhány tanácsot megfogadni, hogy az online térben garantáltan biztonságosan mozoghassanak a csemeték. Íme néhány általános tipp, amelyek segíthetik a szülőket gyermekeik internetes biztonságának fenntartásában. 

1.Jelszókezelés: fontos, hogy a gyermekek megfelelően kezeljék a jelszavaikat. Tanítsa meg őket arra, hogy erős, egyedi jelszavakat válasszanak minden online fiókjukhoz, és soha ne osszák meg azokat másokkal.

2. Adathalászat elleni védelem: ismertesse meg gyermekét az adathalászat fogalmával, és tanítsa meg őket arra, hogyan ismerjék fel a gyanús e-maileket vagy üzeneteket. Hívja fel a figyelmüket arra, hogy soha ne kattintsanak gyanús linkekre, és soha ne osszanak meg online személyes vagy pénzügyi információkat.

3. Beszéljen az internetes veszélyekről: fontos, hogy nyitott kommunikációs csatornákat tartson fenn gyermekeivel az online biztonsággal kapcsolatban. Beszéljen velük az internetes veszélyekről, és tanítsa meg őket arra, hogyan kerülhetik el ezeket a veszélyeket.

 

Az internet világa izgalmas, de csak akkor lehet igazán élvezni, ha szülőként tudja, hogy gyermekei biztonságban vannak benne. Ne feledkezzen meg az internetes biztonságról, és tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy gyermekei védve legyenek az online kockázatoktól.

Ha elakadna a szűrőszoftver telepítésében vagy bármilyen egyéb kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.