Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

Elment az internet? Így oldja meg a problémát!

Az internetkapcsolat hirtelen megszűnése, akadozása rendkívül frusztráló perceket eredményez. Épp ezért, amikor az online világ hirtelen megszűnik létezni, az azonnali megoldást igényel. Szerencsére léteznek olyan egyszerű trükkök és lépések, amelyek segítségével az esetek többségében könnyedén megoldható a probléma.

Újraindítás – az első lépés a megoldás felé 

Az első és leggyakrabban alkalmazott megoldás a router újraindítása. Fontos, hogy ez minden esetben a POE tápfeladó áramtalanításával történjen. 

internet

Majd egyszerűen húzza ki a router tápkábelét és várjon fél percet, mielőtt újra bedugná. Adjon egy kis időt a rendszernek is, és csak aztán próbáljon meg oldalakat megnyitni. Ez a módszer sok esetben orvosolja a problémát, az újraindítás ugyanis segít a rendszer frissítésében és a kapcsolat újrakonfigurálásában.

Fizikai csatlakozások ellenőrzése – az apró részletekre is figyeljen

Ha az újraindítás nem hozza meg a várt eredményt, érdemes ellenőrizni a router fizikai csatlakozásait. Győződjön meg róla, hogy minden kábel megfelelően csatlakozik-e a helyére, és nincs-e sérülés vagy laza kapcsolat.

internet
Router frissítése – de csak óvatosan!

Jó tudni, hogy ha a LED-ek zölden villognak, akkor a hálózati forgalom hibátlanul működik, viszont amennyiben narancssárga fényt lát, az jellemzően valamilyen hibát jelez. Utóbbi esetben meg lehet próbálkozni egy router frissítéssel is, amit az eszköz kezelőfelületén, esetleg a hozzá kapcsolódó alkalmazáson végezhet el. Ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, valószínűleg nem Önnél van a gond. 

Szakértő segítség kérése – forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben a bemutatott  egyszerű trükkök nem segítenek, ne essen kétségbe! 

Forduljunk bizalommal szakértőinkhez! A WaveCom csapatának készséges munkatársai mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az internetkapcsolati problémák minél gyorsabb megoldásában. 

A WaveCom mindent megtesz azért, hogy ügyfeleink zavartalan és stabil internetkapcsolattal rendelkezzenek, illetve szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen kérdés vagy probléma esetén. Ne aggódjon, ha elment az internet – mi segítünk!

Elérhetőségeinket ITT találja! 

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.