Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

A WaveCom az önkormányzatok szolgálatában áll!

WiFi4EU program és települési hotspotok kiépítése Magyarországon

Ahogyan a digitalizáció egyre növekvő szerepet játszik mindennapi életünkben, úgy válik egyre fontosabbá az online kapcsolódás lehetőségének biztosítása, többek között a köztereken és településeink frekventált területein. A folyamatosan fejlődő digitális világban a gyors és megbízható internetelérés elengedhetetlen eszköze a mindennapi kommunikációnak, munkavégzésnek és szórakozásnak.

Egyre több önkormányzat ismeri fel, hogy a települések digitális infrastruktúrájának fejlesztése kulcsfontosságú. Úgy gondoljuk, mindenkinek joga van megismerkedni az internet által kínált lehetőségekkel és annak előnyeivel, ezért szeretnénk hozzájárulni a hazai települések fejlődéséhez. Annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson, több településen is ingyenes internet hozzáférést alakítottunk ki, az ott található közösségi tereken. 

WiFi4EU szolgáltatások a WaveComtól

A WiFi4EU az Európai Unió egyik rendkívül jó kezdeményezése. A program célja, hogy a térség minél több közösségi terén (parkokban, köztereken, középületekben, könyvtárakban, egészségügyi központokban) ingyenes WiFi hozzáférést hozzanak létre az ott megfordulók számára. A WiFi-hotspotokat első körben önkormányzatok (vagy egyenértékű helyi szintű hatóságok) telepítették egy 15 000 EUR támogatási utalvány felhasználásával. A támogatott szervezetek maguk választhatták meg az eszközök szállítóit, a telepítő szolgáltatót, illetve vállalták, hogy legalább 3 évig működtetik azokat.

WaveCom
Nagy öröm számunkra, hogy számos település vezetősége a WaveCom mellett döntött, így mi dolgozhattunk a hotspotok kiépítésén. Egyebek mellett Zagyvarékas, Kosd, Alsóörs, Balatonakali, Kunszentmárton, Ballószög, Kamut, Daruszentmiklós, Kisújszállás, Lovászpatona, Nagyszénás, Balatonkenese, Kardoskút és Szászberek települések közterein is a WaveCom dolgozott az ingyenes internetkapcsolat kialakításán. 

A WaveCom csapata jókora tapasztalattal rendelkezik a vezeték nélküli hálózatok kiépítésén! A vezeték nélküli technológia magas fokú rugalmasságának köszönhetően a publikus területek kimondottan gyors internetkapcsolattal vértezhetők fel. A strandok, kempingek, bevásárlóközpontok, irodák, valamint akár teljes települések vezeték nélküli hálózattal láthatók el. 

A települések fejlődésének semmi sem szabhat határt!

Bár a WiFi4EU programra jelenleg nem lehet pályázni, ez nem azt jelenti, hogy a települések fejlesztésével le kell állni. Az önkormányzatok ugyanúgy építik a hálózatokat, hotspotokat, ha nem is a teljes települések szintjén, bizonyos területeken, például frekventált köztereken. Már egy-két hozzáférési pont létrehozása is jelentősen növelheti a települések lakóinak elégedettségi szintjét, illetve a helységek fejlettségét.

Miért a WaveCom? 

Mert már számos településen bizonyítottunk! Sikertörténeteink alátámasztják, hogy valóban jól működő, gyors internetelérést biztosítunk ügyfeleink számára. Szakembereink mindig az igényeknek megfelelően tervezik meg a rendszereket. 

Wavecom
Tapasztalataink alapján azt mondhatjuk, több erősségünk is van a versenytársakkal szemben:

 • kiépítjük a gerinchálózatot;
 • akár több egymástól távolabb lévő helyszínen is ki tudunk építeni hotspotot;
 • nálunk nincs licensz költség, ezért kedvezőbb áron tudjuk biztosítani az eszközöket, így több eszközzel, több helyszínen vagy nagyobb területen tudunk kiépíteni hotspotokat;
 • rugalmasak vagyunk az egyedi igények kapcsán.

A WaveCom elkötelezett a települések digitális fejlődése mellett. A WiFi4EU program és a települési hotspotok kiépítése révén egy új dimenzióba léphetünk, ahol az ingyenes internet elérhetősége nem csupán kényelmi szolgáltatás, hanem valódi életminőség-javulást is jelent. Célunk, hogy minél több ilyen projektben vehessünk részt, támogatva ezáltal a hazai települések fejlődését!

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a témával kapcsolatban, vagy éppen tervei között szerepel egy hasonló projekt megvalósítása, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.