Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

A jövő hullámain: a WaveCom új technológiával biztosítja a nagy sávszélességet

A digitális fejlődés újabb mérföldkövéhez értünk! Technológiai palettánk egy új innovációval bővült, aminek köszönhetően még nagyobb sávszélességet tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A WaveCom csapata nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy az új technológia előnyeit minél több felhasználó számára elérhetővé tegye.

Forradalmian új megoldásunk lehetővé teszi, hogy nagy sávszélességet biztosítsunk üzleti partnereink és lakossági ügyfeleink számára egyaránt. Jelenleg teszteljük az új rendszert, fókuszunkat üzleti ügyfeleinkre helyezve. De hamarosan két településen is pilot projekt keretében hozzáférhetővé tesszük a technológiát, ezáltal a lakossági ügyfeleink számára is elérhetővé válik a korábbinál nagyobb sávszélesség.

Milyen előnyei vannak a nagy sávszélességnek? 

A nagy sávszélességű internetkapcsolatok már régóta nem csupán luxusnak számítanak, hanem elengedhetetlen eszközeivé váltak mindennapi életünknek és üzleti tevékenységeinknek. A WaveCom által bevezetett új technológia hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb digitális élményt nyújtsuk. Nézzük meg részletesen, milyen előnyökkel jár a nagy sávszélességű internetkapcsolat.

nagy sávszélesség

Gyorsabb adatátvitel

Gyorsabb adatátvitelt biztosít, ami kulcsfontosságú szerepet játszik a weboldalak és alkalmazások villámgyors betöltésében. Ezáltal felhasználóink azonnal elérhetik az információkat és könnyen navigálhatnak az online térben.

Magasabb felbontású tartalmak

Lehetővé teszi a magasabb felbontású videók és képek zökkenőmentes streamelését. Üzleti partnereink és lakossági ügyfeleink egyaránt élvezhetik a kiváló minőségű multimédiás tartalmakat, növelve ezzel a digitális élmény intenzitását.

Stabilabb kapcsolat

A nagy sávszélességű kapcsolatok általában stabilabbak és megbízhatóbbak, minimálisra csökkentik a lassulás vagy kapcsolatvesztés kockázatát. Üzleti felhasználóinknak ez a stabilitás lehetőséget teremt a hatékony munkavégzésre, míg lakossági ügyfeleink a gondtalan online élményt élvezhetik.

Több eszköz kapcsolódhat a hálózathoz

Több eszköz egyidejű kapcsolódása is lehetővé válik anélkül, hogy az a kapcsolat sebességét csökkentené. Így akár egy család, akár egy vállalkozás egyszerre használhatja a hálózatot több eszközön, optimalizálva ezzel a digitális eszközök kihasználtságát.

nagy sávszélesség
Az új technológia bevezetésével a WaveCom elkötelezi magát ügyfelei digitális élményének fokozása mellett. Fedezze fel velünk a nagy sávszélességű kapcsolatok előnyeit!

A WaveCom mindig az újítások élén jár!

A WaveCom csapata folyamatosan az innováció útján halad, hogy ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú digitális megoldásokat nyújthassa. A vállalat célja nem csupán az, hogy lépést tartson a digitális fejlődéssel, hanem hogy az élen járjon a változások terén, és olyan megoldásokat kínáljon, amelyek valódi értéket teremtenek.

Az új technológia révén üzleti partnereink és lakossági ügyfeleink is élvezhetik a nagy sávszélesség előnyeit, ami nem csupán gyorsabb adatátvitelt és magasabb felbontású tartalmakat jelent, hanem stabilabb és megbízhatóbb kapcsolatot is teremt. Ezen előnyök révén a digitális élmény mindenki számára még intenzívebb és hatékonyabb lesz.

Amennyiben további információra van szüksége az új technológiával kapcsolatban, vagy érdeklik szolgáltatásaink, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! A WaveCom csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen, és személyre szabott digitális megoldásokkal szolgáljon. Fedezze fel a jövő hullámait a WaveCom-mal!

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.