Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

A digitális jelenlét újabb szintjén: ismét terjeszkedik a WaveCom

A WaveCom több mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei kistelepülések és a környéken élő lakosok szolgálatában. A folyamatos fejlesztéseknek és terjeszkedésnek hála azonban mára nemcsak a vármegye határain belül biztosítjuk a megbízható és gyors internetelérést, hanem azon kívül is. 

Büszkén jelentjük be, hogy ismét új települések számára érhetők el a WaveCom szolgáltatásai!

A digitalizáció terjedése újabb és újabb településekre csábítja a WaveCom csapatát. Frissen települtünk ki Tokajra, illetve a Kékesre, így már ezekben a régiókban is biztosítottak a WaveCom szolgáltatási csomagjai! 

Folyamatosan bővülő hálózatunk új lehetőségeket kínál mind az üzleti, mind a magánfelhasználók számára.

WaveCom
Internet bárhol, bármikor, bárkinek!

A konkurens internetszolgáltató cégek által kínált szolgáltatások sok esetben csak a városokban, illetve a hozzájuk közel fekvő településeken teszik elérhetővé az internetelérést.

Mi úgy gondoljuk, a kisebb településeken, a külvárosban és a külterületen élők is ugyanúgy jogosultak a világháló gyors és stabil elérésére, mint bárki más. Ezért szeretnénk szolgáltatásainkat oda is eljuttatni, ahova a többi internetszolgáltató lefedettsége már nem ér el.

Nálunk egyetlen ember is számít, éppen ezért igény szerint olyan külterületeken is igyekszünk internet elérést biztosítani, ahol az ott lakók más formában nem tudnának a világhálóhoz csatlakozni. Ennek köszönhetően a terjeszkedésben valóban nincs megállás a WaveCom-nál!

A WaveCom-nál mindenre talál megoldást!

Díjcsomagjaink kialakítása során azokra az érdeklődőkre is gondoltunk, akiknek a stabil böngészés mellett döntő szempontot jelent a magas feltöltési sebesség.

Rendkívül rugalmasak vagyunk, mind az ügyintézés, mind a díjszabás tekintetében, és ahol lehet, megpróbálunk ügyfeleink igényeihez, kéréseihez igazodni.

Gyorsan elérhető ügyfélszolgálatunk és szervizünk biztosítja, hogy megrendelőink hosszú távon elégedettek lehessenek velünk. Próbálja ki Ön is az általunk kínált szupergyors internetcsomagok egyikét, kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül, vagy válasszon a telefont és TV-t egyaránt tartalmazó csomagjaink közül. Mindezt kedvező, megfizethető áron!

Szolgáltatásaink megbízhatóságát megannyi elégedett ügyfél igazolja.

WaveCom
Kérdések merültek fel Önben szolgáltatásainkat illetően? Esetleg érdekli, hogy az Ön lakhelyén elérhető-e a WaveCom hálózata? Forduljon hozzánk bizalommal! Fontos ügyeit nemcsak telefonon vagy e-mailben, de túrkevei irodánkban, személyesen is intézheti vagy akár Facebook oldalunkon keresztül is kapcsolatba léphet velünk.

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.