Ügyfélszolgálat: 1236

E-mail: info@wavecom.hu

?Ügyfélkapu belépés »

7 tipp a biztonságos böngészésért

Az internet mára már mindenki életének elemi része lett, de sajnos az internethasználat nem mindenki számára jár együtt a biztonságos böngészéssel. Ahhoz, hogy valóban élvezni tudjuk az online világ kínálta lehetőségeket, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk azzal, hogyan navigáljunk a digitális térben úgy, hogy közben megóvjuk magunkat és adatainkat. A biztonságos böngészés nem csupán technikai kérdés, hanem egyfajta digitális jártasság is, amelyet mindannyian fejleszteni tudunk. 

Az alábbiakban hét hasznos tippet mutatunk be annak érdekében, hogy mindenki könnyedén és magabiztosan tudjon mozogni az interneten, miközben megőrzi saját és szerettei biztonságát. Legyen szó a jelszavak kezeléséről, a gyanús linkekről vagy az adatvédelmi beállításokról, ezek a tippek mind segítséget nyújtanak abban, hogyan maradjunk védettek az online világban.

1. Frissítsük rendszeresen a szoftvereket!

Az operációs rendszer, az internetes böngészők és a biztonsági szoftverek frissítése kulcsfontosságú a védelem szempontjából. Ezek a frissítések általában tartalmazzák a legújabb biztonsági fejlesztéseket és hibajavításokat, így fontos, hogy rendszeresen telepítsük őket.

2. Használjunk erős jelszavakat!

Az erős jelszavak segítenek megvédeni fiókjainkat a hackerektől és a kiberbűnözőktől. Használjunk hosszú, egyedi jelszavakat, amelyek tartalmaznak kis- és nagybetűket, számokat és speciális karaktereket.

biztonságos böngészés3. Vigyázzunk az adathalászattal!

A phishing, azaz az adathalász kísérletek gyakoriak az interneten, amelyek által a kiberbűnözők arra törekszenek, hogy megtévesszék az embereket, így személyes vagy pénzügyi információkat szerezzenek be tőlük. Legyünk óvatosak, és soha ne osszuk meg jelszavainkat vagy más személyes adatainkat, illetve ne nyissuk meg a gyanús e-maileket, linkeket. .

4. Engedélyezzük a kétlépcsős azonosítást!

A kétlépcsős azonosítás extra védelmi hálót nyújt fiókjaink számára. Ezzel a módszerrel a belépéshez két különböző azonosítási módszert kell használni, például egy jelszót és egy SMS-ben kapott kódot.

5. Legyünk óvatosak a nyilvános Wi-Fi hálózatokkal!

A nyilvános Wi-Fi hálózatok gyakran kevésbé biztonságosak, és könnyen hozzáférhetővé tehetik személyes adatainkat a hackerek számára. Kerüljük el az érzékeny tevékenységeket, például banki tranzakciókat vagy online vásárlásokat, ha nyilvános Wi-Fi hálózatra csatlakozunk.

6. Ellenőrizzük az URL-címet!

Mindig figyeljünk oda az URL-címekre, hogy elkerüljük a rosszindulatú, hamis weboldalakat. Győződjünk meg róla, hogy a weboldal, amelyre belépünk, biztonságos és hiteles. 

7. Tartsuk naprakészen a vírusirtó szoftvert!

A vírusirtó szoftverek segítenek megvédeni számítógépünket a rosszindulatú programoktól. Rendszeresen frissítsük és futtassuk az antivirus programokat a maximális védelem érdekében.

biztonságos böngészés

A biztonságos böngészés alapvető fontosságú az online védelem szempontjából. Ahogy a digitális világ egyre összetettebbé válik, és az online fenyegetések egyre változatosabbak lesznek, fontos, hogy olyan internet-szolgáltatóra támaszkodjunk, amely elkötelezett az ügyfelek biztonságának védelme mellett. 

A WaveCom mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságos hálózatot garantáljon ügyfelei számára. Az ingyenesen letölthető és könnyen telepíthető gyermekvédelmi szűrőszoftverektől kezdve egészen a megbízható adatvédelmi megoldásokig, a WaveCom folyamatosan fejleszti és frissíti szolgáltatásait annak érdekében, hogy ügyfelei teljes nyugalmat élvezhessenek az internetezés közben. Ne feledjék, hogy a biztonságos böngészés kulcsfontosságú az online védelem szempontjából, és a WaveCom mindig Önök mellett áll az internetes biztonság terén!

Kérdések merültek fel Önben szolgáltatásainkat illetően? Keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére. 

Elérhetőségeinket ITT találja! 

Jó minőségű internet ott is, ahol másnak nem éri meg

Ismerje meg cégünket

Célunk olyan területeken biztosítani gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem elérhető, mindezt magas feltöltési sebességgel.

Bemutatkozunk »

Előfizetőink rólunk

 • Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

  Farkas István
 • Abszolút gyorsak, segítőkészek, szuper a net. Ha telefonon hívtam őket, korrekt, barátságos úriember segített, minden szavából hallatszott, hogy szakember és nagyon érti a dolgát. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgom. 100%-os. Ajánlom mindenkinek.

  Kacsóf István
 • Megbízható cég, rugalmas, 99,99%-os rendelkezésre állással

  Ozsváth Sándor 

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van, szeretnél szolgáltatást megrendelni? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy küldj üzenetet űrlapunkon!

telefon

Ügyfélszolgálati telefon:

1236

email

E-mail:

info@wavecom.hu

marker

Címünk:

5420 Túrkeve Széchenyi u. 14.

nyitvatartás

Az ügyfélszolgálat nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 9-12, 13-17 óráig

Szombat, vasárnap: zárva

Küldj közvetlen üzenetet:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Leveledre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.